.

.

Професионална Пробивна Машина За Нокти Електрическа Пробивна Машина За Нокти Маникюр, Педикюрный Комплект за Акрилни Нокти, Гел-Лак За Нокти Пробивна Машина За Но?

Професионална Пробивна Машина За Нокти Електрическа Пробивна Машина За Нокти Маникюр, Педикюрный Комплект за Акрилни

BGN 5.59

Наличност
На склад

Преносим и компактен дизайн : Този пробивна машина за нокти е изработен от висококачествен метал, малък и лек дизайн, лесен за обработка и носят със себе си навсякъде.Мощна функция : Професионален високотехнологичен носещи скорост и моторни правят електрически файл ниска температура, ниско ниво на шум и ниски вибрации.Безплатни шест шлифовъчни глави : подходящи за шлифоване на нокти, премахване на мъртвата кожа, маникюр и т.н., Висока скорост 30000 об / мин : Въртяща се маса, може свободно да регулирате скоростта, скоростта може да достигне 30 000 об / мин, лесно се полира ноктите.НИСКО НИВО на ШУМ : Това е тиха и гладка, много ниска вибрация дизайн за удобно захващане.Ниско ниво на шума и на вибрациите осигурява плавна и продължителна работа.Portable E-file-това е универсално устройство за грижа за ноктите, която позволява да "се присъединят към нашия салонному нийл-клуба", за да направят своя собствен маникюр, спестявайки вашето време и пари.Функционален, гъвкав и лесен за използване, той може да се използва за маникюр, педикюр, акрил, гел, мъртвата кожа, мазоли и кожичките.Това е незаменим инструмент за ветерани грижа за ноктите, така и за начинаещи.Спецификация : Мощност : 30w Speed : 0-30000 rpm (само за справка)Напрежение : 110 V-120 V, 60 Hz или 220 V-240 V, 50 Hz Color : Tyrant Gold Plug технически характеристики : САЩ, Европейски, австралийски, британски (Европа, 220v може да се използва в континенталната част на Китай)Единичен размер : 24 × 20 × 9.5 cm Single тегло бруто : 1.3 kg Certificate : CE, Ro HS certificate Configuration информация : 1.Control host x12.Автоматична писалка затягане x13.6 пръчици за опесъчаване корона x14. Скоба джойстик x15.Foot switch x16.Ръководство за експлоатация на английски език х1прецепты : 1. Не пускайте дръжката на idles, трябва да инсталирате бур.2. Не използвайте неподходящи принадлежности.3. Драматичен сблъсък, е строго забранено, особено на устата дръжки.4. Никога не претоварвайте машината.5.За опесъчаване корона постепенно ще се износи.В това време, моля, махнете старата шлифоване на главата и го променете на нова.6. Спазвайте безопасно разстояние, така че децата не могат да се докоснат до нея.7. Моля, съхранявайте на околната среда, в чистота.8. Не натиснете на продукта неправилна външна сила.9. Предотвратите случаен старт.10. Уверете се, че напрежението контакти съвпада.11. След стартиране на продукти, които не се докосвайте до него ръце.12. Да се пази от вода и огън.13. Не използвайте продукта в банята.14. Използвайте предпазни очила, за да се предотврати попадането на прах и пърхот в очите по време на употреба. Непременно изключвайте захранването,когато не се използва с цел безопаСностифункция,Освен маникюр, богат на функции,освен с маникюр и педикюр, може да се използва в малки кожени продукти,дърворезба и стени,пробиване.

Опции за продукта

Power:
30w
Speed:
0-30000 rpm (for reference only)
Voltage:
110V-120V 60Hz or 220V-240V, 50Hz
Color:
Tyrant Gold
Plug specifications:
US, European, Australian, British (Europe, 220v can be used in mainland China)
Single size:
24 × 20 × 9.5cm
Single gross weight:
1.3kg
Certificate:
CE, RoHs certificate
Configuration details:
1.Control host x1 :
2.Auto Clip Handle x1 :
3.6 sticks grinding head x1 :
4. Joystick bracket x1 :
5.Foot switch x1 :
6.English instruction manual x1 :
Precautions:
1. Do not run the handle idly, you must install a bur. :
2. Do not use non-conforming accessories. :
3. Strong collision is strictly prohibited, especially the handle mouth. :
4. Never overload the machine. :
5.The grinding head will wear gradually. At this time, please remove the old grinding head and replace it with a new one. :
6. Keep a safe distance that children cannot touch. :
7. Please keep the environment clean. :
8. Do not put pressure on the product by improper external force. :
9. Prevent accidental startup. :
10. Make sure the voltage volts of the sockets match. :
11. After the product is started, do not touch it with your hands. :
12. Keep away from water and fire. :
13. Do not use the product in the bathroom. :
14. Use goggles to prevent dust and dander from being sprayed into your eyes during use. :
15. Be sure to turn off the power when not in use for safety :
Multifunction,Besides manicures Multifunction,Besides manicures and pedicures,can be used on small leather goods,wood and wall carving,punching an :

Свързани продукти