.

.

Спринцовка Сребърна Паста, Провеждане на Лепило Силна Адхезия 60%-80% Сребърна Боя Теплопроводящий Лепило Електромагнитно Екраниране за Ремонт на Печатни платки(#1)

Спринцовка Сребърна Паста, Провеждане на Лепило Силна Адхезия 60%-80% Сребърна Боя Теплопроводящий Лепило Електромагнитно

BGN 66.00

Наличност
На склад

Електромагнитно екраниране : Нашата сребърна дръжка притежава отлични електромагнитни экранирующим ефект, като предотвратява електромагнитно въздействие сребърна паста по време на техническо обслужване.Остри игли : Нашите лепило сребърни дръжки се използват сребърен порошковую среда.Иглите са тънки и твърди, че ще ви помогне да работите с ръцете си на труднодостъпни места.Той има отлични проводимост и няма да се отрази на работата на вашите обекти за техническо обслужване.Отлични пленкообразующие имоти : Ни прекарва лепило сребърна паста е строго тествана преди да напусне с растението.Той има добри пленкообразующими свойства, не капки прах, а лакокрасочная филм е твърда и здрава.Силна адхезия : Нашият лепило притежава силна адгезией на ABS, PC, ABS/PC и други пластмасово субстратам, което е удобно за вас, за да се залепи и да определи вашите ремонтни дейности.Това може да бъде добър помощник за ремонт на вашата печатна платка.Стабилни химични свойства : Проводими сребърна паста залепваща сребърна боя дръжка не е лесно да се нанася или експандиран.Не се препоръчва да я съхранявате в условия на висока температура.Ако това явление се случва, моля, спрете използването му. 1. С превъзходно електромагнитни экранирующим ефект. 2. Силна адхезия към ABS, PC, ABS/PC и други пластмасово субстратам. 3. Средство сребърен прах, с по-добра електрическа проводимост. 4. Добър филм на формиране на представа, липсата на прах, и филм боя е трудно и здрав. 5. Продуктът не е лесно да обсадят и расслаивать. 6. Основно използван за да поправите клавиатурата, електронна печатна платка, etc.

Опции за продукта

Optional volume:
0.2mL, 0.3mL, 0.4mL, 0.7mL
Solid powder:
60%-80%
Proportion of 25 ℃:
1.46-1.48 g/cm3
Resistance:
< 0.02Ω/sq
Film thickness:
12um
Viscosity:
> 20000CPS
Shielding effect:
> 80db
Recommended dry film thickness:
12-16um
Package Weight:
Approx. 10-11g
  :
Package List:
1 * Conductive Silver Paste :

Свързани продукти