.

.

Gonioa 3 Pack Керамична Форма За печене Набор,Керамична Глазура, Форма За Печене Комплект Правоъгълна Тава за Готвене, Готварство,Тортата Вечеря, на Банкет и Ежедневно О?

Gonioa 3 Pack Керамична Форма За печене Набор,Керамична Глазура, Форма За Печене Комплект Правоъгълна Тава за

BGN 28.79

Наличност
На склад

❤УДОБНО ПОЧИСТВАНЕ И СПЕСТЯВАНИЯ : гладка глазура, лесен за почистване, може да се измие с вода и сапун или топла вода, както и да се мият в съдомиялна машина.Различни размери на продукта може да се штабелировать, за да пести място в шкафа. ❤МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ на : - Различни размери противней за печене имат различно приложение.Печене,доставка,съхранение и подгряване-всички в един флакон.Можете да го използвате като тава за пуйка за Деня на благодарността и Коледа.Също се отнася за плодове,соса за обмакивания,салу,удовлетворяющему на вашите различни нужди. ❤СИГУРНОСТ ПРИ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА : Този комплект за печене е изработена от здрава, высокотемпературного материал,висококачествена и екологично чиста глазура.Изключително твърда глазура не се драска.Може да се използва във фурна,микровълнова печка,хладилник и съдомиялна машина. ❤Превъзходен ВЪНШЕН вид : Форма за печене е с уникален дизайн вълнисто на модела и по-ярък цвят за вътрешни декорации.Много сладък, бинауральный дизайн, за улесняване ви го изкачване.Перфектен подарък за любителите на сладкиши. ❤ОБНОВЯВАНЕ на ОПАКОВКАТА : Нашите продукти са внимателно проектирани и опаковани.Вътрешна опаковка използва поролоновый памук за амортизация, както клон използва жемчужную памучна опаковка, която може да ви донесе здрави и красиви продукти.Спецификация : Ние разработваме специална опаковка за всяка форма за печене и използваме най-добрите опаковъчни материали, за да се избегне увреждане на плоча в процеса на транспортиране е Изработен от неръждаема незалепващо керамика и може да се похвали с удобни дръжки за носене Е също идеално за декорация Материал : керамика Голям : 11.6" L x 7.8" W x 2.7"H Средно : 8.6" L x 6.2" W x 2.3" H Малък : 6.2" L x 4.9" W x 1.9" H Пакетът включва : 1 x комплект противней за печене (комплект от 3 броя).

Опции за продукта

We design special packaging for each baking dish, and use better packaging materials to avoid the damage of the plate in the process of transportation :
Crafted with premium non-stick ceramic and boasting convenient carry handles :
This is also a perfect decoration :
Material:
Ceramic    
Large:
11.6 L x 7.8 W x 2.7 H
Medium:
8.6 L x 6.2 W x 2.3 H
Small:
6.2 L x 4.9 W x 1.9 H
Package Including:
1 x Set of Baking Pans (Set of 3-Pieces) :

Свързани продукти